Terug naar kennis overzicht

Factoring voor MKB en ZZP

Je wilt weer focussen op datgene wat er echt toe doet: ondernemen. Met het verkopen van jouw factuur heb je geen omkijken meer naar jouw debiteurenbeheer. Het kan nu tegen onze aantrekkelijke en transparante tarieven. Lees snel verder!

In deze blog

Factuur verkopen voor ZZP’ers en MKB-bedrijven

Waarom zou je als ZZP’er of MKB-bedrijf jouw factuur verkopen? Deze vorm van debiteurenfinanciering, genaamd factoring, biedt vele voordelen. Niet alleen voor grote organisaties, maar ook voor middelgrote en kleine bedrijven én zelfstandigen zonder personeel. Zo wordt bijvoorbeeld de betalingstermijn van elke factuur aanzienlijk verkort: openstaande facturen worden aan het factoringbedrijf verkocht en deze zorgt op zijn beurt voor de financiering van debiteuren. Jouw geld staat dan binnen 24 uur op jouw rekening. Hierdoor is er altijd voldoende liquiditeit beschikbaar en is het werkkapitaal op een optimaal niveau.

Factoring heeft voor ZZP’ers en MKB’ers nóg een belangrijk voordeel: het volledige debiteurenbeheer wordt uit handen genomen. En daardoor krijg jij als ondernemer weer meer ruimte om te ondernemen. Gebruik jouw energie voor datgene wat er écht toe doet!

Ook bij Voldaan profiteer je natuurlijk van al deze voordelen én nog veel meer. Ben jij ZZP’er of heb jij een MKB-bedrijf? Probeer het nu eenmalig en ontdek zelf de voordelen van Voldaan!

Debiteurenbeheer uitbesteden? Kies voor factoring!

Ben je ondernemer en wil je graag jouw debiteurenbeheer uitbesteden? Voldaan verzorgt het voor jou: snel, eerlijk, zoals het hoort. Met goed fatsoen noemen we dat. Kies nu voor factoring en wij nemen de financiering van jouw debiteuren op ons, zodat je meer tijd en energie kunt steken in jouw bedrijf.

Hoe werkt debiteurenfinanciering?

Het verkopen van jouw factuur werkt heel eenvoudig: al jouw niet vervallen business-to-business facturen kun je aan Voldaan verkopen, mits de debiteuren zijn gevestigd in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland. Het indienen van een B2B factuur kan via ons gebruiksvriendelijke portaal, of – nog sneller en gemakkelijker – via de Voldaan app. Voldoet de factuur aan onze spelregels, dan kopen wij de factuur. Dit doen wij altijd binnen 24 uur.

Wat kost het verkopen van jouw factuur?

De kosten van factoring zijn voor iedere ZZP’er en MKB’er gelijk. En onze tarieven zijn transparant: je betaalt altijd een vast percentage voor elke verkochte factuur en verder niets. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent.

 

Wat zijn de voordelen van factoring via Voldaan?

Waarom kiezen bedrijven juist voor Voldaan, om hun facturen te verkopen? Wij nemen de factuur binnen één dag over en doen dat met goed fatsoen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Binnen 24 uur beschik je over extra liquiditeit.
  • Géén jaarcijfers, borgstelling of andere garantie vereist.
  • Je bepaalt zelf of je de factuur wilt verkopen.
  • Het contract is dagelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.
  • Vaste tarieven, géén verborgen kosten.
  • Na de verkoop van jouw factuur loop je geen enkel risico meer.
  • Geen omkijken meer naar jouw debiteuren en debiteurenbeheer.
  • Je kunt jouw cashflow beter bewaken.
  • Je houdt volledig grip op jouw werkkapitaal.

Flexibele debiteurenfinanciering voor ZZP’ers en MKB’ers

Wij bieden de meest flexibele factoring oplossing voor ZZP’ers en MKB-bedrijven. Wat houdt dit voor jou in? Je bepaalt zelf wanneer, welke en hoeveel facturen je aan Voldaan wilt verkopen. Het voordeel hiervan is dat je zo strak mogelijk kunt sturen op cashflow, liquiditeit én werkkapitaal.

Wil je tijdelijk extra liquide middelen aantrekken? Dat kan! Of wil je juist een keer overslaan? Ook dat is geen probleem. Je staat altijd aan het roer en beslist zelf hoe je factoring wilt inzetten.

Het verkopen van jouw factuur eerst uitproberen? Dat kan!

Elke ZZP’er en MKB’er kan zich voor factoring aanmelden. Jouw aanmelding bij Voldaan verloopt snel en eenvoudig: meld je aan via onze app, of vul het online formulier in en wij beoordelen jouw aanvraag binnen 24 uur. Daarna kun je direct aan de slag met het financieren van debiteuren. Probeer onze service gewoon een keer uit. Je zit tenslotte nergens aan vast.

 

Contact

Vragen over factuurovername?

Wij helpen je graag verder.

Contact

Menu

Klant worden Inloggen